LPG Endermologie

LPG endermologie® is wereldwijd marktleider in deze natuurlijke mechanische huid stimulatie techniek. Er worden dagelijks meer dan 300.000 mensen behandeld. Zonder schade aan te brengen wordt het beste uit de cel naar boven gehaald zodat er met respect voor het lichaam aan verbetering wordt gewerkt.

De werkwijze van LPG heeft veel meer voordelen dan alleen esthetisch.  Je lichaam bestaat in zijn geheel uit miljarden cellen die allemaal met elkaar verbonden zijn. De LPG behandelingen werken dieper door en activeren de lichaamseigen cellen om zichzelf te helen en weer in gezonde conditie te komen.

De LPG behandelingen zijn los in te boeken of te koppelen aan het unieke Trèsbeau beweegprogramma. Tijdens dit programma gaan we de nadruk leggen om de zones die jij specifiek veranderd wilt hebben d.m.v. bepaalde trainingsmodules die voor iedereen geschikt zijn.

Waar kun je LPG endermologie allemaal voor inzetten?

Boek jouw LPG Endermologie behandeling

Kom ontdekken wat de LPG behandelingen voor jou kunnen betekenen. We vertellen je er graag alles over. Bel 06 – 126 201 26 en dan zien we je snel!