Environ Behandelingen

ENVIRON MANUELE HUIDVERBETERENDE BEHANDELINGEN

Environ Discovery 75 minuten (enkel eerste behandeling) € 69,00
Tijdens deze eerste gelaatsbehandeling wordt na een complete en grondige huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.
Een perfecte huidanalyse voor een perfecte behandeling!
Environ Sensitive 60 minuten € 75,00
Deze rijkelijke gelaatsbehandeling verzacht en kalmeert de reactieve huid en herstelt de beschadigde hydrolipide film.
Zachtheid en comfort voor de geïrriteerde, reactieve huid!
Environ Deep Cleansing 60 minuten € 75,00
Tijdens deze diep-reinigende behandeling worden onzuiverheden en comedonen verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en stralend.
Een fris gevoel van zuiverheid!
Environ Vital 65 minuten € 78,00
Deze manuele gelaatsbehandeling kan uitgevoerd worden wanneer er contraindicaties zijn voor het gebruik van het Ionzyme DF apparaat.
Environ Vital combineert vitamine A en krachtige antioxidanten die helpen bij het herstel van de celfuncties. Uw huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en stralend.
Vitaminen, een leven lang, voor een lang leven!
Environ Cool Peel Kuur (3 tot 6 behandelingen)
55 minuten (met korte reiniging) € 66,00
65 minuten (met volledige reiniging) € 78,00
Deze gelaatsbehandeling wordt geschoold tijdens de environ Peel opleiding.
Deze revolutionaire benadering van peeling bereikt ongelooflijke resultaten zonder huidbeschadiging. Er wordt een lage concentratie lactaatzuur gebruikt om de pH van de huid te verlagen en het vrijgeven van groeifactoren te stimuleren. Dit resulteert in een strakkere en gladdere huid. De peeling vernietigt bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. De Cool Peel is ideaal voor klanten met lijntjes en rimpels, dikke, ruwe huid of probleemhuid, beschadiging door de zon en rosacea. De behandeling wordt in kuur aangeboden voor optimaal resultaat. Veilig en doeltreffend voor totale huidverjonging!
Environ hand / Foot Experience 10 minuten  € 12,00
Laat u verwennen met een sensationele hand- of voetbehandeling: dynamiseert, herstelt, verfijnt en hydrateert de huid. Deze behandeling kan geïntegreerd worden tijdens uw gelaatsbehandeling of toegevoegd worden aan uw manicure of pedicure.De handen worden behandeld tot de elleboog, de voeten tot de knieën.
Verzorging van kop tot teen!

ENVIRON IONZYME DF HUIDVERBETERENDE BEHANDELINGEN :

De Environ® behandelingen bieden de huid een maximum aan voedende, anti-rimpel ingrediënten en zorgen voor een gezonde, stralende huid. De meest verse, meest actieve vormen van vitamine A, C en anti-oxidanten worden met behulp van geluidsgolven en kleine electrische impulsen in de onderste huidlagen gebracht. Op deze manier wordt de collageenproductie gestimuleerd waardoor lijntjes verzachten en de elasticiteit toeneemt, en wordt de hydratatie verhoogd. De Environ® behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes en zijn zeer doeltreffend voor de door zon beschadigde huid, pigmentatie, voorgtijdige veroudering, droge huid en littekens.

Environ Intensive 90 minuten – Collagen Boost : 100 minuten € 110,00 – € 120,00
Deze ultieme Environ® gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten. Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Daarna geeft een opnamebevorderend masker resultaten die voor zich spreken.
Voor wie alleen het beste wil!
Environ Focus 70 minuten € 85,00
Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones met de Ionzyme® DF probe en pakt de belangrijkste huidproblemen rechtstreeks aan. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaten op het volledig gelaat.
De alliantie voor een stralende huid!
Environ Essential 55 minuten € 69,00
Bij deze essentiële behandeling dringen de aangebrachte vitaminen heel snel en diep in de huid. Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie.
Voor wie de essentie zoekt!
Environ Skin Renewal 75 minuten € 99,00
Deze intense behandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes en littekens en zonbeschadigde huid. De combinatie van peeling en vitaminen vernieuwt en verfrist de huid.
De ware oppepper voor uw huid!
Environ Lunch Time 15-45 minuten € 25,00 – € 55,00
Deze korte maar intensieve behandeling focust op een specifiek huidprobleem op een specifieke huidzone. Deze behandeling is ideaal wanneer de tijd van de klant beperkt is. Voor een zichtbaar resultaat op korte termijn adviseren we deze behandeling in kuur, in combinatie met de de Environ Roll-!CIT/Focus-CIT en de Environ producten voor thuisgebruik en.
Maximum resultaat, in minimum tijd :
Gladde oogcontouren 30 minuten € 48,00
Fronslijnen
 30 minuten € 48,00
Gladde lipcontour 20 minuten € 35,00
Strakke kaakcontour 30 minuten € 48,00
Strakke hals 30 minuten € 48,00
Pigmentvlek (per vlek) 15 minuten € 25,00
Litteken nieuw (per litteken) 20 minuten € 25,00
Litteken oud (per litteken) 25 minuten € € 30,00
Onderhuidse ontsteking(en) 15 minuten € 25,00
Volledig gelaat 45 minuten € 55,00

 

Wijzigen van uw afspraak is mogelijk tot 24 uur van te voren.
Bij niet (tijdige) nakoming zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.