Groepstrainingen

Trèsbeau Huid- en Bewegingszorg biedt eindeloos veel mogelijkheden om op een veilige, duurzame en leuke manier aan jouw gezondheid te werken. De groepstrainingen volg je samen met een gemotiveerde groep sporters die allemaal het maximale uit zichzelf en de training willen halen. Van de eerste tot de laatste minuut. Wat jouw doel ook is Trèsbeau helpt je om het optimale uit jezelf te halen. Zien we jou snel?

Ontdek onze groepstrainingen:

Onze Trèsbeau groepstrainingen:

Boo(s)tcamp
Een bootcamp stimuleert het groepsgevoel en heeft een competitief karakter. Ben jij competitief of wil je gewoon lekker in een groep trainen dan ben je uitermate geschikt voor een bootcamp. In de bootcamp mixen we joggen, intervaltraining af met fitnessoefeningen. En dat alles in de buitenlucht. We noemen het daarom niet voor niets boo(s)tcamp. We werken op meerdere niveaus en bij de intake bepalen we samen welk niveau het beste bij je past.

Simple fit
Wil je lekker no-nonsense sporten? Jouw eigen specifieke doelen halen? Dat kan met deze energieke les voor elk niveau. Heerlijk bewegen op een lekker beat met verschillende sportmaterialen. Zweten en weten dat je echt hebt gewerkt!

Kick & Joy
Wil jij heerlijk ontladen… Even niets aan je hoofd en jezelf fysiek flink uitdagen? Oftewel, een work-out waar je keer op keer voor een uitdaging staat? Dan is de complete Kick & Joy work-out echt iets voor jouw!

Kick & Joy is een les op opzwepende muziek. Je draagt bokshandschoenen en leeft je uit op een kickbag. Tijdens de work-out leer je de stoot-, trap-, knie- en elleboogtechnieken en laten we samen alle stress van de dag verdwijnen. En dat is niet het enige: je verbrandt vet, verstevigt je spieren en je conditie gaat met sprongen vooruit!

Fitness Boksen
Ga jij de mentale en fysieke boks-uitdaging op een veilige manier aan wanneer we gaan fitness boksen? Leer de juiste stoottechnieken, ontwikkel conditionele boks-vaardigheden en train heel je lichaam. Van uithoudingsvermogen, coördinatie, kracht tot en met balans. Met deze training train je alles. Kortom op en top, mentaal en fysiek, fit na deze les!

Personal Intensity Trèsbeau Training (PITT)
Een 4-wekelijks trainingsprogramma waarbij jij je eigen persoonlijke (kracht-) trainingsdoel kiest. Tijdens dit trainingsuur ligt de nadruk op het versterken van de spieren rondom de buik/rug, benen/billen en armen/schouders.

Op een veilige en gecontroleerde manier belast je jouw spieren bijna tot het uiterste. Hierdoor gaat je vetverbranding skyhigh en kom jij lekker strak in je vel! Tevens helpt PITT tegen osteoporose.

Strenght stretch
Zorg je niet goed voor je spieren dan “kun” je  nooit fit /gezond worden en/of blijven. Goed stretchen is altijd belangrijk. We kunnen het bij Trèsbeau niet vaak genoeg benadrukken. Bij kinderen (al dan niet in de groei of motorische en cognitieve ontwikkeling) en bij volwassenen ter voorkoming van blessures of verbetering van functionele bewegingstechnieken. En bij senioren voor het soepel blijven en het langer zelfstandig kunnen functioneren. Kortom, kom stretchen en ga voor duurzaam blijven bewegen!

Tresbeau bike
Berg op, berg af… Samen met onze instructeurs leg je, aan de hand van opzwepende muziek op onze spinning bikes, de mooiste etappes af. En één ding is zeker ze houden je niet uit de wind!

Line up
Line up is een gecombineerde training met als uitgangspunten: Conditie en Core. Met een hoofdletter “C” want in deze training pakken we het grootst aan! Voor iedereen geschikt en zeker wanneer je uitgedaagd wil worden. Reserveer jouw plek in de rij en doe mee!

Trèsbeau pump
In 12 weken jouw spierkracht verbeteren met ons Trèsbeau pump programma voor heel het lichaam. Lekkere muziek motiveert je om elke training jezelf uit te dagen en je trainingsgewicht op de halterstang te verhogen.

Power dance hour
Bij Power danse hour combineren we ‘even lekker uit je dak gaan’ met veelzijdige krachtoefeningen. En dat alles op lekkere oude- en nieuwe dansnummers… Kom eens meedoen, de les is voor iedereen. Ook voor diegene die denken dat ze niet kunnen dansen.

Zit er iets voor je tussen? Je bent van harte welkom om gratis & vrijblijvend een les mee te doen.
Boek jouw proefles en ervaar het ultieme Trèsbeau gevoel!