Jeugdtrainingen

Bij Trèsbeau is ook de jeugd van harte welkom om te komen sporten. Wij bieden speciale trainingen voor de jeugd onder begeleiding van een sportinstructeur. De trainingen zijn gericht op het ontwikkelen van de coördinatie, conditie en motoriek. Helemaal bij deze trainingen staan veiligheid en plezier centraal!

Dit zijn onze jeugdtrainingen:

Motoriek- en weerbaarheidstraining – leeftijd: 9-12 jaar
De focus in deze training ligt op het juist bewegen en het ontwikkelen van (sport specifieke) motorische vaardigheden. Een leuke uitdagende training voor kinderen van 9 tot 12 jaar op cognitief en fysiek gebied. Een training waarbij alles kan en nog veel meer mag. Kinderen bewegen binnen en buiten hun eigen grenzen. Ze gaan op ontdekkingsroute op het gebied van bewegen en wat dit allemaal teweegbrengt en hoe je hier bewust en onbewust mee om kunt gaan.

Jeugdboksen – leeftijd: Groep 7 Groep 8 en klas 1 en 2 van de middelbare school
Bokstraining waarbij stoottechnieken en conditionele vaardigheden worden uitgedaagd. Veilig en verantwoord.

Jeugdfitness groepsles – leeftijd: 14 – 18 jaar
Onder leiding van een ervaren sportinstructeur train je veilig op kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, snelheid en coördinatie. Kortom alles wat een lichaam in de groei nodig heeft. Veiligheid staat voorop!

Jeugdfitness onder begeleiding – van maandag t/m vrijdag van 16.00-18.00 uur.

1x per week, per maand: € 12,50
2x per week, per maand: € 17,50
3x per week, per maand: € 20,00

Personal Training voor kinderen
Steeds meer kinderen bewegen te weinig. Hoewel de veranderende maatschappij dit mogelijk met zich meebrengt, hoeven we ons er niet bij neer te leggen. Kinderen moeten bewegen, dit is goed voor het groeiend lichaam. Als je als ouders/verzorgers je kind wilt stimuleren, maar het verenigingsverband (nog) niet aantrekkelijk is of je kind heeft moeite met contacten leggen, dan kan personal training voor kinderen een oplossing zijn. Individueel of in kleine specifiek geselecteerde groepjes bewegen en op deze speelse wijze de motoriek verbeteren.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal zaken zoals de keuze tussen individuele training of trainen in een klein groepje, training accommodatie en sportplan. Kom langs of bel 06- 126 201 26 en maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

NIEUW: Ouder + kind boksen
Samen met je zoon en/of dochter sporten staat garant voor een heleboel fun & gezelligheid. Geef als ouder het ultieme voorbeeld van een fitte levensstijl. Het geeft je de mogelijkheid om meer of op een andere manier contact & binding te maken met je kind. Leer elkaar beter begrijpen door samen te werken en om te gaan met winst en verlies. De lessen ouder-kind boksen zorgen voor meer zelfvertrouwen, weerbaarheid en beheersing. In een andere omgeving, weg van thuis, samen even helemaal ontladen positieve energie opdoen.

Kom ouder-kind boksen op vrijdagavond van 17:30 tot 18:30 uur
Leeftijd: minimaal 7 jaar
Start 6 momenten 15-10 18:30, 22-10, 5-11, 12-11, 19-11, 26-11

Geef je op via tel. 06 – 126 201 26 of stuur ons een berichtje.

 

Twijfel je of onze jeugdtrainingen
iets voor jouw kind zijn?
Bel 06- 126 201 26 en maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek. 

 

Je bent altijd van harte welkom
om een keer gratis en vrijblijvend
een les mee te doen.
Een proefles boeken kan hier