Jeugdtrainingen

Bij Trèsbeau is ook de jeugd van harte welkom om te komen sporten. Wij bieden speciale trainingen voor de jeugd onder begeleiding van een sportinstructeur. De trainingen zijn gericht op het ontwikkelen van de coördinatie, conditie en motoriek. Helemaal bij deze trainingen staan veiligheid en plezier centraal!

Dit zijn onze jeugdtrainingen:

Motoriek- en weerbaarheidstraining – leeftijd: 9-12 jaar
De focus in deze training ligt op het juist bewegen en het ontwikkelen van (sport specifieke) motorische vaardigheden. Een leuke uitdagende training voor kinderen van 9 tot 12 jaar op cognitief en fysiek gebied. Een training waarbij alles kan en nog veel meer mag. Kinderen bewegen binnen en buiten hun eigen grenzen. Ze gaan op ontdekkingsroute op het gebied van bewegen en wat dit allemaal teweegbrengt en hoe je hier bewust en onbewust mee om kunt gaan.

Jeugdboksen – leeftijd: Groep 7 Groep 8 en klas 1 en 2 van de middelbare school
Bokstraining waarbij stoottechnieken en conditionele vaardigheden worden uitgedaagd. Veilig en verantwoord.

Jeugdfitness groepsles – leeftijd: 14 – 18 jaar
Onder leiding van een ervaren sportinstructeur train je veilig op kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, snelheid en coördinatie. Kortom alles wat een lichaam in de groei nodig heeft. Veiligheid staat voorop!

Personal Training voor kinderen
Steeds meer kinderen bewegen te weinig. Hoewel de veranderende maatschappij dit mogelijk met zich meebrengt, hoeven we ons er niet bij neer te leggen. Kinderen moeten bewegen, dit is goed voor het groeiend lichaam. Als je als ouders/verzorgers je kind wilt stimuleren, maar het verenigingsverband (nog) niet aantrekkelijk is of je kind heeft moeite met contacten leggen, dan kan personal training voor kinderen een oplossing zijn. Individueel of in kleine specifiek geselecteerde groepjes bewegen en op deze speelse wijze de motoriek verbeteren.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal zaken zoals de keuze tussen individuele training of trainen in een klein groepje, training accommodatie en sportplan. Kom langs of bel 06- 126 201 26 en maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Twijfel je of onze jeugdtrainingen iets voor je kind is?
Bel 06- 126 201 26 en maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek. 

Je bent altijd van harte welkom om een keer gratis en vrijblijvend een les mee te doen.
Een proefles boeken kan hier