Healthy Tour

Wat zeg je van een healthy boost and a happy skin tijdens een lang weekend weg!?

Op een speciale locatie gaan wij 1x per jaar Healthy bewegen, leuke workshops volgen, lekker en gezond eten, genieten van heerlijke huidverbeterende gezicht- en lichaamsbehandelingen.
Kortom puur ontspannen!

 

Yvonne en Marianne gingen je voor!

Trèsbeau Healthy Reload Tour 2017

Eindelijk gingen we dan op ‘sportvakantie’ samen, echt iets voor ons afgebeuld worden en niks te eten krijgen dachten we maar die verwachting bleek niet te kloppen….
Het was juist een hele fijne combinatie met sportmomenten en relax momenten met de groep aan het zwembad of aan het strand.
Wat wij heel leuk en verrassend vonden was de uitleg over de verzorgingsproducten en de heerlijke behandelingen. Maar ook de gezonde voeding van die tips hebben we nog iedere dag plezier. En vergeet de excursies niet die waren fantastisch maar ook het uiteten en de gezellige avondjes én de berg op rennen heel vroeg in de ochtend en vooral de berg af rennen…
Ook echt genieten was het vertroeteld worden door Janice met haar gezonde lekkere hapjes en wat denk je van het aangespoord worden door Joyce met de trainingen en de heftige geweldige strandtraining KLABAM !
Het heerlijke weer en de perfecte locatie hebben ook echt meegeholpen aan dit top reisje.
Wij hadden nooit gedacht dat je na 4/5 dagen je echt zo relaxed/opgeladen kunt voelen.
Wat hebben wij last gehad van heimwee toen we weer thuis waren, het was echt heel erg fijn !

Reis jij met ons mee?

Elke Healthy Tour heeft met een beperkt aantal plaatsen. Dus informeer bij het team van Trèsbeau
of houd onze website en social media in de gaten voor nieuwe vertrekdata. Vol is vol. Dus meld je aan zodra het mogelijk is.